Cartell Revolució Rojava - còpia

Compartir

La Revolució de Rojava

 

 

Des de principis d’octubre, l’estat turc està envaint el nord i est de Síria amb el silenci de la majoria de governs i fins i tot amb el seu suport. 

Women Defend Rojava demanen ajut per visibilitzar el què està passant al Kurdistan, aturar la invasió turca i crear xarxes de suport i solidaritat.

Dissabte 30 de novembre al teatre dels Lluïsos de Gràcia hi ha una trobada amb l’intenció de  cercar complicitats que permetin sostenir suports a les dones que viuen al Kurdistan. També, i quan la seva situació vital ho permeti, compartir estratègies i aprenentatges de la revolució de les dones que fa anys han fet realitat.

 

Cartell  Revolució Rojava

 

 

 

Programa acte La Revolució de Rojava, Jin, Jiyan, Azadi ( Dona, Vida, LLibertat). 30 de novembre

La Jornada de suport a les Dones en defensa de Rojava, Kurdistan, començarà a les 10 h amb l’ obertura i la presentació a càrrèg de Montserrat Higueras, de Dones ANC (assemblea sectorial de l’Assemblea Nacional Catalana).

Amb el títol  Sobre la Revolució de Rojava, una qüestió de Dona i Llibertat, intervindran Judit Ramos Pujol, brigadista internacional de les YPJ, i Amina Hussein, periodista i traductora kurda, recent tornada del Kurdistan.

A les 11 h. es farà una connexió en directa amb Nisrine Abdullah, portaveu de les milícies femenines Kurdes (YPJ) on explicarà la Situació actual de la resistència kurda davant de la realitat de la ofensiva de Turquia al Nord-Est de Síria. 

L’ Espai de debat Obrint xarxes de suport entre Catalunya i Kurdistan s’obrirà a les 11h 30m amb la participació de: Judit Ramos Pujol (brigadista YPJ), Amina Hussein (periodista i traductora kurda), Lorna Espinoza (Feministas Autoconvocadas de Barcelona x NIC), Montserrat Cervera (Dones x Dones), Carme Porta (Diàleg sota la sorra), Ariadna Isern (Dones ANC) i una activista del col·lectiu Azadi Jin. Presentarà i moderarà el debat la periodista Berta Camprubí.

A les13 h està previst el tancament i la posada en comú de les conclusions de la Jornada amb Elisenda Paluzie, Presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, i Montserrat Higueras, Coordinadora Dones ANC. 

Per acabar es celebrarà un vermut popular i solidari amb Rojava.

*Als Lluïsos de Gràcia. Pl. del Nord 7, Barcelona.

Contacte i més informació: dones@assemblea.cat

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

També et pot interessar