trob1

Compartir

La Xarxa per la Convivència i la cohesió social a Tortosa

La Xarxa per la Convivència es consolida com espai de diàleg, reflexió i acció per la millora de la convivència i la cohesió social a Tortosa

La Xarxa per la Convivència, amb el suport del Projecte Intervenció Comunitària Intercultural (Projecte ICI) de l’Obra Social “la Caixa”, dinamitzat per l’entitat ACISI en conveni amb l’Ajuntament de Tortosa, i amb la participació de la ciutadania de Tortosa ha reforçat el seu treball de facilitar la construcció d’unes bases sòlides per a la transformació de la ciutat i els seus barris en espais vius de reconeixement mutu i treball conjunt en xarxa, en la recerca d’un sentiment d’identitat comuna i pertinença compartida.

trob2

Més de 200 persones (representants de l’administració, recursos tècnics, ciutadania i associacions)s’han trobat en el centre cívic de Ferreries i han participat en el diàleg i reflexions sobre convivència i cohesió social plantejades per Carlos Giménez, director científic del Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural de l’Obra Social “la Caixa”, durant la III Trobada Comunitària i la II Trobada Técnica que tingueren lloc a Tortosa, el dies 20 i 21 de març.

Entre les propostes s’ha acordat la  creació i consolidació a la ciutat d’un espai tècnic de relació amb recursos públics –municipals i supramunicipals- i privats, per posar en comú tot allò que es fa per a la convivència a Tortosa. Rs continuarà impulsant la implicació i participació d’associacions, entitats, població i responsables polítics de les administracions públiques, per veure conjuntament com millorar la convivència i la cohesió social a la ciutat de Tortosa. I finalment es realitzarà una sorprenent acció de primavera per donat un nou impuls a la convivència als barris de la ciutat, treballant perquè Tortosa, seduint des del seu nucli històric tota la ciutat, pugui aportar una visió i vivència col·lectiva, creativa i engrescadora.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

També et pot interessar