Divendres 19 juliol 2024

Divendres 19 juliol 2024

Jornada “Masculinitats i Diversitat Cultural” a la seu de l’ICD /La Independent/ Notícies gènere

A la Jornada “Masculinitats i Diversitat Cultural”, que se celebrara a l’ICD el dia 25 d’octubre de les nou del matí fins a les tres del migdia, es debatrà sobre els canvis, percepcions i valors de la masculinitat vista des de la perspectiva d’homes de diferents procedències i cultures.

A l’obertura de la Jornada hi seran presents: Xavier Bosch, Director General d’Immigració de la Generalitat de Catalunya; Núria Balada Directora de l’Institut Català deles Dones i Raúl Martínez, Sotsdirector de la Fundació Cepaim. La ponència marc serà a  càrrec de Javier Urra, Dr. en Psicologia Clínica, que serà presentat per Daniela Gallego, Tècnica de l’Àrea de Gestió de la Diversitat de la Fundació Cepaim.

A la Jornada hi haurà la presentació del llibre: ¿Y ellos qué? Opiniones y actitudes de los hombres ante la violencia de género de Bakea Alonso, Coordinadora de l’Àrea d’Igualtat d’Oportunitats, No Discriminació i Gestió de la Diversitat de la Fundació Cepaim, que serà presentada per: Montserrat Garcia, Tècnica de l’Àrea d’Igualtat d’Oportunitats i No Discriminació de la Fundació Cepaim.

A la Taula rodona Canvis en les relacions de gènere a partir del’experiència migratòria, des d’una perspectiva masculina, hi participaran : Wenjun Gao, Membre de la comunitat xinesa; Jean Bosco, President d’AFRICAT, Associació Africana i Catalana de Cooperació; Adrian Crescini, Psicòleg social. Membre de La Xixa Teatre, Teatre Social i de l’Oprimit; Miguel Jiménez Martínez, Orientador Pedagògic de la Fundació Secretariat Gitano de Sabadell; i Mohamed Ait Abou,Mediador intercultural comunitari de l’Associació ACISI-Tortosa.

La Cloenda serà a càrrec del Patró de la Fundació Cepaim, Amadou Bocar Sam i de Bàrbara Roig Merino, Responsable del Servei Municipal d’Atenció a homes per la promoció de relacions no violentes, SAH, Ajuntament de Barcelona.

ra:  

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Picture of Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Unes passes endavant en el món islàmic

Nojoud Ali del Iemen. Foto bloc brghtnepenthe Després d’un llarg debat en la societat...

El capítol Europa Nord Amèrica de GAMAG es reuneix per primera vegada a Brussel·les

Els pròxims dies 28 i 29 de juny, un grup d’integrants del capítol Europa-Amèrica del...

Campanya “Envia una carta als magistrats del TSJC en suport a l’escola en català”

L’Associació Cultural Escola en Català (http://www.escolaencatala.cat/) fa fa una crida urgent per demanar que...