Dijous 30 maig 2024

Dijous 30 maig 2024

Compartir

Estat Espanyol – Europa: Una periodista impulsa una petició al Parlament Europeu de protecció de dones en xarxes socials / La Independent / Notícies gènere

“Si tens sort, només t’insulten. Però el més probable és que t’amenacin amb violar-te, amb anar-te a fer mal a tu o la teva família, amb engegar-te un tret”, assenyala la periodista Isabel Mastrodomenico en un web on ha organitzat una petició al Parlament Europeu d’una normativa que protegeixi les dones contra l’assetjament i violència en les xarxes socials.

 

 

“És el que vivim cada dia les dones en les xarxes socials, fins al punt que moltes s’ho pensen dues vegades abans d’exposar una opinió en aquestes xarxes. I davant aquest assetjament, què fan les empreses com Facebook, Twitter o Instagram?”, es pregunta.

Afegeix que les dones “estem fartes que ens insultin, ens amenacin, ens assetgin. Per això et demano que firmis aquesta petició i demanis al Parlament Europeu que intervingui ja i obligui a aquestes empreses a protegir a les seves usuàries”.

La petició, en concret, és que “el Parlament Europeu crei grup de treball per elaborar un marc de compliment per aquestes empreses, que imposi les mesures necessàries per obligar-les a protegir nenes i dones contra l’assetjament a les seves xarxes”.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Picture of Drina Ergueta

Drina Ergueta

Periodista y antropóloga. Comunicación y feminismo son sus temas predilectos desde hace más de una década. Articulista en medios bolivianos y portales feministas de España/México.
Search

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Raquel Gracia i el dia a dia en els campaments sahrauís

“El meu desig pel 2013 és que no quedi impune la vulneració dels drets humans...

“Les dones no parim fills i filles per a la guerra” diu Mónica Valencia

Mònica Valencia, activista pacifista, durant la seva estada a Barcelona ha parlat amb La Independent sobre...

Laia Aguilar, Premi Josep Pla, dedica el guardó “a totes les dones que escriuen”

OPINIÓ La nit de Reis, a l’Hotel Palace, per primer cop en 10 anys,...