Dilluns 22 abril 2024

Dilluns 22 abril 2024

Compartir

CCOO de Madrid interposarà una querella criminal contra Salvador Sostres

Segons el sindicat, l’article “Un noi normal” fa apologia de la violència de gènere, pren partit pels maltractadors i no té res a veure amb la llibertat d’expressió

2011.04.07 .- La Secretaria de la Dona de CCOO de Madrid ha anunciat que interposarà una querella criminal contra Salvador Sostres i els responsables de la publicació de l’article titulat “Un noi normal”, en relació amb l’assassinat de la seva nòvia embarassada per part d’un home de 21 anys.

Salvador Sostres

CCOO de Madrid considera que aquest article contribueix a l’apologia de la violència de gènere i no té res a veure amb la llibertat d’expressió. Per al sindicat, quan des de començament d’any s’han produït 18 morts de dones a causa de gènere, és intolerable que en algun mitjà de comunicació es doni cabuda a opinions com les abocades per Salvador Sostres al seu article, que constitueixen un legat i una apologia clara de la violència de gènere, prenent partit pels maltractadors.

La Justícia ha d’actuar de forma immediata per evitar que aquest tipus d’opinions tinguin cabuda una societat democràtica regida per una Constitució que, en l’article 1, propugna com a valors superiors del seu ordenament jurídic la llibertat, la justícia, la igualtat i el pluralisme polític .

CCOO demana igualment que institucions com la Comunitat de Madrid i la Fiscalia emprenguin accions jurídiques en aquest cas i en tots aquells que atemptin contra la dignitat de la dona encoratjant la violència de gènere.

Revista Trabajadora
Secretaría Confederal de la Mujer de Comisiones Obreras

www.ccoo.es/mujeres

En la red social facebook/Trabajadora Comisiones Obreras

https://www.facebook.com/profile.php?id=100001651142920

Canal en YouTube:

http://www.youtube.com/user/RevistaTrabajadora?feature=mhsn

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Sara Lovera

Mentida i simulació

OPINIÓ Avui les dones són pedra angular per al nou pacte social que regirà la...

El necessari dialèg entre feministes, ecologistes i ecofeministes davant la Crisi Global

  Les Jornades internacionals ‘Per una vida vivible en un món limitat. Resistències i sinergies...

Cuba: Amplia Centre Nacional d’Educació Sexual serveis jurídics / La Independent / Notícies Gènere

Descentralitzar els serveis jurídics del Centre Nacional d’Educació Sexual (Cenesex) i obrir consultories en diferents...