Dilluns 20 març 2023

Dilluns 20 març 2023

Compartir

Barcelona: AULA DE POETES Mireia Calafell i Blanca Llum Vidal, recital cinètic amb Sonia Espinosa / La Independent / Notícies gènere

 

El Centre Dona i Literatura inaugura un nou format de les taules rodones de poetes. Dues de les poetes més reeixides en el panorama poètic català, Mireia Calafell i Blanca Llum Vidal, abandonaran la reflexió estàtica sobre l’escriptura per transformar l’espai en un recital cinètic*.

Dues poètiques, dues veus, dues estètiques, sota el títol simbiòtic “Fes-me el tall: s’esquinça la pell de sal”, trobaran la seva extensió en la performance de Sonia Espinosa (Cía ALMARADAS). A més, l’acte inclourà els parlaments d’Ivet Castaño (Institut Català de les Dones), Laura Borràs (Institució de les Lletres Catalanes) i la intervenció de Marta Font (Centre Dona i Literatura). Activitat oberta que es programa dins de Barcelona Poesia.

 

*Dimarts 12 de maig de 2015 a les 19h30 a l’Auditori de la Fundació Antoni Tàpies. Aragó 255. Barcelona
Organitza: Centre Dona i Literatura, Institut Català de les Dones i Col·labora: Institució de les Lletres Catalanes, Fundació Antoni Tàpies

Més informació

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

També et pot interessar