Cima

Compartir

Estat: Dones migrants i racialitzades a l’audiovisual espanyol


Les delegades del grup de treball de “Dones migrants i racialitzades” de CIMA, en col·laboració amb la Universitat de Salamanca, han engegat la realització d’un estudi sobre l’ocupació de llocs de responsabilitat per part de dones migrants i/o racialitzades a la indústria audiovisual espanyola, com a forma de complementar l’estudi anual de CIMA.


CIMA i la Universitat de Salamanca han presentat aquesta iniciativa pionera a nivell nacional*, tenint en compte la gran dificultat que suposa conèixer els orígens ètnics i racials de la població espanyola en general. 

L’objectiu és conèixer la realitat actual sobre el nivell de presència de dones migrants i/o racialitzades en llocs de gran responsabilitat. María Marcos Ramos i Beatriz González Garay seran les acadèmiques responsables de l’estudi.

*Si ets dona migrant i/o racialitzada, actriu, guionista, directora, productora o productora executiva, muntadora, compositora, directora de producció, de fotografia, d’art, de vestuari, de maquillatge i perruqueria, de so o d’efectes especials (o coneixes algú que ho sigui) i vols participar en el projecte responent unes preguntes, només cal posar-se en contacte amb: 

proyectocimausal@gmail.com

cimamujeresmigrantes@gmail.com


Foto: CIMA, arxiu AmecoPress

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amada Santos

Amada Santos

Fotoperiodista i Socióloga. Activista Feminista, Defensora DDHH i Cooperant. Presidenta de la XIDPIC.Cat. Co-coordinadora i Editora de La Independent. Coordinadora Internacional a la RIPVG

També et pot interessar