Dimarts 21 març 2023

Dimarts 21 març 2023

Localitza a Montjuïc l’esquelet d’una dona desapareguda el mes de juliol. Hi ha un home detingut

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Central d’Investigació de Persones han detingut David B.L, de 42 anys, veí de Barcelona i nacionalitat espanyola com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi. El detingut ja ha ingressat a presó per ordre judicial.

Els fets es remunten al passat mes de novembre quan una dona va denunciar la desaparició en estranyes circumstàncies de la seva filla, de 43 anys. La denunciant va assegurar que des de mitjans del mes de juliol, aproximadament, no sabia res de la seva filla.

El passat 3 de desembre, els investigadors amb el suport de la Unitat Canina, van localitzar en una zona propera a la carretera de Miramar, a la muntanya de Montjuïc, unes restes cadavèriques corresponents a un esquelet sencer de dona, amb clars indicis de criminalitat que apunten a l’homicidi com a causa de la mort i l’enterrament posterior com una maniobra d’ocultació posterior.

De resultes de les investigacions i posterior localització del cadàver, s’ha detingut un dels presumptes autors dels fets, David.B.L. Víctima i autor es coneixien i havien conviscut junts.

 

No es descarta la possible participació de més persones. Per aquest motiu, la causa es manté oberta.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

També et pot interessar