Dilluns 29 maig 2023

Dilluns 29 maig 2023

Compartir

Especial 8 de març 2012. Un Dia Internacional de les Dones més reivindicatiu que mai

En aquest especial 8 de març hi trobareu els manifestos i les convocatories del moviment de dones i de les institucions, les convocatòries d’associacions, organitzacions i col·lectius feministes, una entrevista a la Presidenta de l’ICD i una altra a la Regidora de Dones i Drets Civils de Barcelona, una crònica des de Brussel·les i diversos articles sobre el 8 de març  de Catalunya i d’arreu del món.

ArticlesGemma Lienas, Joana G. GrenznerMacu Gimeno

Comunicats – Manifestos:  Ca la DonaGovern de la Generalitat de Catalunya, CCOO PVIntersindical ValencianaXateba associació, Moviment Feminista de València, Marcha Mundial de las Mujeres, … més enllaços.

Actes i Accions: Feministes Indignades: Cadena humana, Actes institucionals, INDERA, Entrepobles: Projecció DocumentalCCOO Catalunya, Subterrànies, La Frontissa, Al-Hanan-XIDPIC.CATPati Llimona,

Granollers: Programa, Montsià: Consell comarcal, Santa Coloma: JornadesMaresme: Programa, Igualada: Concurs Fotografia, Lleida: Lliurament V premi Mila, València: Manifestacions, … més enllaços.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Nicaragua: Aprovada una llei contra la violencia vers les dones amb limitacions

Catalunya: Visibilitat mediàtica de les dones en la informació econòmica / La independent / Notícies gènere

Barcelona: Curs: Descentrar la mirada per ampliar la visió: més enllà del feminisme blanc / La Independent / Notícies Gènere