sábado 13 abril 2024

sábado 13 abril 2024

Compartir

Pla Anual de Cooperació al Desenvolupament 2011

El Consell Executiu ha aprovat , d’aquest dimarts 20 de setembre en la seva reunió setmanal , el Pla de Cooperació al Desenvolupament 2011, la principal eina de programació de la política pública de cooperació al Desenvolupament. El Pla aposta per “mantenir els principals compromisos i elements de consens de la política de cooperació de la Generalitat”. El Pla proposa explorar vies de col•laboració amb el sector empresarial i estableix com a novetat la recerca de patrocini privat i l’accés a la gestió de fons de cooperació de la Comissió Europea i de la Agencia Española de Cooperación al Desarrollo (AECID). “Malgrat les dificultats”, es farà un esforç per concentrar l’Ajut Oficial al Desenvolupament en els 7 objectius estratègics establerts al Pla Director, amb una “atenció especial als objectius de promoció dels drets humans, la governança democràtica i l’enfortiment del teixit social, en aquest darrer cas especialment a la regió àrab”.

Les ONGD de Catalunya han anat incorporant els darrers anys la visió de gènere tant en les seves actuacions i activitats, des dels pressupostos amb indicadors de gènere al funcionament organitzatiu intern de les propies organitzacions. 

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Los municipios barceloneses, por los derechos de las personas LGTBI

A raíz de la presentación hace pocos días del Programa LGTBI que desarrolla la Diputación...

Venezuela: Lilian Tintori, en busca de la libertad / La Independent / Noticias genero

    Desde que se libró orden de captura a Leopoldo López a mediados de...

ALTRES PARTITS: EB, PIRATA.CAT

  EB (Escons en Blanc) www.esconsenblanc.org Dones caps de llista per circunscripcions: Laura Oriol per...