Dimarts 20 febrer 2024

Dimarts 20 febrer 2024

Compartir

Pla Anual de Cooperació al Desenvolupament 2011

El Consell Executiu ha aprovat , d’aquest dimarts 20 de setembre en la seva reunió setmanal , el Pla de Cooperació al Desenvolupament 2011, la principal eina de programació de la política pública de cooperació al Desenvolupament. El Pla aposta per “mantenir els principals compromisos i elements de consens de la política de cooperació de la Generalitat”. El Pla proposa explorar vies de col•laboració amb el sector empresarial i estableix com a novetat la recerca de patrocini privat i l’accés a la gestió de fons de cooperació de la Comissió Europea i de la Agencia Española de Cooperación al Desarrollo (AECID). “Malgrat les dificultats”, es farà un esforç per concentrar l’Ajut Oficial al Desenvolupament en els 7 objectius estratègics establerts al Pla Director, amb una “atenció especial als objectius de promoció dels drets humans, la governança democràtica i l’enfortiment del teixit social, en aquest darrer cas especialment a la regió àrab”.

Les ONGD de Catalunya han anat incorporant els darrers anys la visió de gènere tant en les seves actuacions i activitats, des dels pressupostos amb indicadors de gènere al funcionament organitzatiu intern de les propies organitzacions. 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Alemanya: Quota femenina a les grans empreses / La Independent / Notícies Gènere

Per Eulàlia Solé, sociologa A Alemanya s’ha debatut durant anys sobre la pertinència o no...

28 de maig: Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones

Article publicat a FMAC lliures Aquesta setmana es porta a terme la commemoració del Dia...

La conciliació laboral i personal que inquieta a Europa

  Quan s’acosta l’1 de Maig, aquest dimecres 26 d’abril, la Comissió Europea ha presentat...