sábado 24 febrero 2024

sábado 24 febrero 2024

Compartir

Partida de 197.000 euros per programes d’igualtat 2011 segons conveni de L’ICD i l’IM

L’acord  de signatura d’aquest 28 de juny s’inscriu en el conveni-marc de col·laboració que l’Institut Català de les Dones (ICD) i l’Instituto de la Mujer van signar el 1997 per dur a terme de forma conjunta programes i actuacions dirigides a les dones en programes d’igualtat de tracte i d’oportunitats.

 

L’acord preveu una inversió de 197.000 euros per aquest 2011, 67.715 dels quals els aportarà l’ICD i la resta l’Instituto de la Mujer. Aquests diners seran destinats a afavorir la participació política, social, econòmica, cultural i esportiva de les dones.


 
La finalitat és proporcionar a les dones recursos per a la seva autonomia i desenvolupament personal i social, contribuïnt alhora a millorar la qualitat de vida, fer visibles les polítiques de dones i transformar les polítiques públiques amb la incorporació efectiva de la perspectiva de gènere i de les dones.

Fonts de l’ICD han comunicat a La Independent que s’estan estudiant les prioritats dins dels temes previstos en el conveni ja que és l’ICD l’organisme encarregat de la gestió d’aquest fons econòmic.
 

 

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Organizaciones Feministas denuncian recortes y reivindican derechos de las mujeres

  28 de mayo, Día Internacional de Acción para la Salud de las Mujeres. Alarma...

Bogotà: Publicación: “Estudio comparativo de las leyes contra la violencia de género y su efectividad” / La Independent / Notícias Género

  Este estudio, que se presentará en febrero de 2015 en Bogotá, es el resultado...

Hablando con Daisy Hernández: mujer transexual y luchadora

La comunicadora y trabajadora social Menchu Pérez ha entrevistado para La Independent a la activista...