lunes 26 febrero 2024

lunes 26 febrero 2024

Compartir

Barcelona: Jornada Feminista Descolonial el 26 d’octubre / La Independent / Notícies gènere

No hay traducción disponible

La Xarxa de Migració, Gènere i Desenvolupament, l’Associació de Dones Migrades Subsaharianes i l’Associació Humanitària contra l’Ablació de les Dones Africanes organitzen la Primera Jornada Feminista Descolonial a Barcelona el 26 d’octubre.

 

DifusionFACEBOOK

És un espai col·lectiu impulsat per feministes descolonials, per construir diàleg, debat, reflexió i anàlisi des de l’alteritat, amb veus, sabers, genealogies, propostes i accions de transformació d’activistes que resisteixen i lluiten per descolonitzar l’Ésser, el Saber i el Poder.

Aquest espai és per a compartir sinergies, aliances insòlites, epistemologies i genealogies des de la memòria dels pobles originaris i el present de resistència; des del saber situat i la xarxa de la vida.

Perquè, afirmen des del col·lectiu, no es pot descolonitzar sense despatriarcalitzar; perquè no es pot denunciar només el capitalisme i el classisme com opressions, quan la racialització i el racisme, la islamofòbia, el capacitisme, l’antropocentrisme, les guerres, la transfòbia, el fonamentalisme, el feixisme, entre altres opressions alimenten aquest sistema-món modern denominat colonització.

Hi intervindran diversitat d’activistes amb propostes, saber i genealogies que pretenen erradicar el sistema colonial. També hi participen el grup Afro Viu i l’activista i cantora, Rosa Sánchez.

 

Lloc: La Cuina. Espai Francesca Bonne Maison. Carrer de Sant Pere Més Baix, 7, Barcelona.

Inscripcions.

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Comunicat:PLATAFORMA DEFENSA SANITAT PÚBLICA “No al desmantellament de la sanitat pública”

http://actuable.es/peticiones/no-al-desmantelamiento-la-sanidad-publica-catalana Acció promoguda per la PLATAFORMA EN DEFENSA DE LA SANITAT PÚBLICANo al desmantellament de la sanitat...

UE: Elecciones diferentes y Trascendentales

    El Parlamento y la Comisión  Europea que resulte, de las elecciones que se...

Entrega de los Premios Dona’m Cine 2016 en los cines Zumzeig

  La entrega de premios DONA’M CINE será el viernes 3 de marzo en los...