domingo 01 octubre 2023

domingo 01 octubre 2023

Compartir

Catalunya-Amèrica Llatina: L’agència SEMLAC guanya el premi de Cooperació del CPC

L’Agencia SEMLAC, és una agència germana de La Independent i le seves periodistes treballen també en la Xarxa Internacional de periodistes amb Visió de Génere ( RIPVG per les seves sigles en castellà).

El premi guanyador del Concurs de Projectes de Cooperació i Solidaritat 2012 relacionats amb la comunicació, al qual el Col·legi de Periodistes de Catalunya destina el 0,7% del seu pressupost, ha esta concedit a la “Plataforma virtual para la capacitación sobre violencia en los medios de comunicación”, presentat per l’agència SEMLAC (Servicio de Noticias de la Mujer de Latinoamérica y del Caribe).

El premi és de 5.000€, que faran possible la capacitació on line de la professió periodística en temes que els afecten greument, com la violència exercida contra les i els periodistes i els seus mitjans.

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Comunicat Dones Juristes

Catalunya: aprovada la tramitació parlamentaria de la proposició de llei d’igualtat efectiva / La Independent / Notícies gènere

No hay traducción disponible Avui, 5 de març, el ple del Parlament ha aprovat la...

“Trencant nous armaris”

Jornada de la Fundació Enllaç sobre l’envelliment de les persones del col·lectiu LGTB La Fundació...