jueves 18 julio 2024

jueves 18 julio 2024

Compartir

Catalunya i Illes Balears: Certificació SG CITY 50-50. Avançar cap a l’Agenda Local Feminista / La Independent / Notícies gènere

L’Associació Forgender Seal celebra el I Fòrum de Municipis amb la Certificació SG CITY 50-50 a favor de la Igualtat de Gènere en l’àmbit municipal. “Avançar cap a l’Agenda Local Feminista”. Serà en format híbrid, presencial i en streaming, es celebrarà el pròxim 30 de setembre de 9h a 15h a La Ciba de Santa Coloma de Gramenet.

 

 

 

La trobada està dirigida tant als equips polítics, com als equips tècnics dels diferents ajuntaments. Segons l’organització: “Aquest I Fòrum vol ser un espai de debat, d’intercanvi de bones pràctiques i coneixements per impulsar una Agenda Local Feminista”. Hi intervindran expertes feministes en Lideratge i apoderament econòmic de les dones, Urbanisme i Mobilitats amb perspectiva de Gènere, Coordinació i treball en xarxa entre municipis i diferents administracions i Hub d’innovació referent en les polítiques públiques feministes.

Intervindran en la Inauguració: Núria Parlon, alcaldessa Santa Coloma de Gramenet; Meritxell Benedí, presidenta Institut Català de les Dones ICD; Rosa Cursach, directora Insular d’Igualtat i Diversitat. Consell Insular de Mallorca; i Sra. Marta Macias, presidenta Forgender Seal.

Hi haurà comissions de treball amb càrrecs electes i equips tècnics a fi que les participants puguin contrastar experiències.

El Fòrum es tancarà amb la Taula Rodona “Reptes feministes dels Governs Locals” amb representants polítics de governs locals certificats: Antonio Balmón, alcalde Cornellà de Llobregat; Lourdes Armengol, 3a Tinenta d’alcaldia a l’Ajuntament de Castelldefels; Ascensión Domínguez, regidora d’Igualtat Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, entre d’altres.

Durant la trobada s’habilitarà un set tv on es gravaran bones practiques de gènere als municipis.

 

Ciutats 2030 1

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Picture of Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

El FSCat 2014 proclama el dret a la desobediència

“Es necessita una desobediència crítica a la societat patriarcal” perquè “la revolució serà feminista...

Itàlia: Desy Icardi y ‘La chica de la máquina de escribir’ / La Independent / Notícies gènere

En ‘La chica de la máquina de escribir’ (AdN, 2021), Desy Icardi, nos presenta...

Pròleg, más que una librería feminista

Con 28 años de funcionamiento, Pròleg, la primera librería de temática exclusivamente feminista de Barcelona,...