Ciutats 2030 2

Compartir

Catalunya i Illes Balears: Certificació SG CITY 50-50. Avançar cap a l’Agenda Local Feminista

L’Associació Forgender Seal celebra el I Fòrum de Municipis amb la Certificació SG CITY 50-50 a favor de la Igualtat de Gènere en l’àmbit municipal. “Avançar cap a l’Agenda Local Feminista”. Serà en format híbrid, presencial i en streaming, es celebrarà el pròxim 30 de setembre de 9h a 15h a La Ciba de Santa Coloma de Gramenet.

La trobada està dirigida tant als equips polítics, com als equips tècnics dels diferents ajuntaments. Segons l’organització: “Aquest I Fòrum vol ser un espai de debat, d’intercanvi de bones pràctiques i coneixements per impulsar una Agenda Local Feminista”. Hi intervindran expertes feministes en Lideratge i apoderament econòmic de les dones, Urbanisme i Mobilitats amb perspectiva de Gènere, Coordinació i treball en xarxa entre municipis i diferents administracions i Hub d’innovació referent en les polítiques públiques feministes.

Intervindran en la Inauguració: Núria Parlon, alcaldessa Santa Coloma de Gramenet; Meritxell Benedí, presidenta Institut Català de les Dones ICD; Rosa Cursach, directora Insular d’Igualtat i Diversitat. Consell Insular de Mallorca; i Sra. Marta Macias, presidenta Forgender Seal.

Hi haurà comissions de treball amb càrrecs electes i equips tècnics a fi que les participants puguin contrastar experiències.

El Fòrum es tancarà amb la Taula Rodona “Reptes feministes dels Governs Locals” amb representants polítics de governs locals certificats: Antonio Balmón, alcalde Cornellà de Llobregat; Lourdes Armengol, 3a Tinenta d’alcaldia a l’Ajuntament de Castelldefels; Ascensión Domínguez, regidora d’Igualtat Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, entre d’altres.

Durant la trobada s’habilitarà un set tv on es gravaran bones practiques de gènere als municipis.

Ciutats 2030 1

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

També et pot interessar