Friday 19 July 2024

Friday 19 July 2024

Surt celebra els seus 30 anys d’associació feminista

Ho fa amb un acte en què participaran diverses entitats del tercer sector que ajudaran a dibuixar l’evolució dels drets socials i de les dones en les darreres dècades i a explorar els principals interrogants que necessiten respostes pel present i el futur. Un espai per analitzar l’escenari dels drets socials i de les dones i plantejar com encarar desafiaments de present i futur.

Entre les entitats que hi participaran, el 8 de novembre a les 18h al Hub Social, a Barcelona, hi haurà LaFede.cat (Organitzacions per la justícia global), Drac Màgic, SICAR, Tot Raval, Dones amb Empenta, Prohabitatge o Intermèdia.

Són algunes de les moltes organitzacions que formen part dels vincles que Surt ha construït i que han permès, alhora, construir el que és Surt. Una iniciativa que ha nascut i crescut gràcies al suport mutu i les complicitats creades: vincles entre dones i dins del moviment feminista; vincles dins del context en què actua, amborganitzacions socials, i també amb administracions i amb el teixit econòmic del país.

Durant l’acte, conduït per la periodista de CRÍTIC Laura Aznar, també hi haurà la participació de representants de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i la Diputació de Barcelona, que seran preguntades sobre el seu paper i perspectiva en els temes apuntats des de les entitats socials presents a la trobada.

Compartir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Cubelles: Xerrada debat: “L’Economia amb mirada de dona” per Cristina Carrasco

El dia 15, a les 18h la professora d’Economia de la Universitat de Barcelona i...

audio-icono-7722-128

Destroyer, espai per destroyar cançons masclistes.

Font: Red Nosotras en el MundoAutora-s: Xarxa Nosaltres El SalvadorData de creació: 3 març 2012Format: MP3 Durada: 4 min i 18 segon  ...

Barcelona: I JORNADA D’ESTUDIS CRIC Violència i identitats / La Independent / Notícies gènere

El màster en Construcció i Representació d’Identitats Culturals organitza la I Jornada d’estudis CRIC*,...