Thursday 30 May 2024

Thursday 30 May 2024

Compartir

lliurament del Premi Ofici de Periodista 2023 a Colita

Per CPC

El dilluns, 6 de novembre, a les 18:30 hores, la Sala d’Actes del Col·legi de Periodistes de Catalunya serà l’escenari del lliurament del Premi Ofici de Periodista 2023, atorgat a la fotògrafa col·legiada Isabel Steva ‘Colita’, una referent de la fotografia i del moviment feminista. Cal inscripció prèvia per assistir a l’acte. 

La Junta de Govern del Col·legi de Periodistes de Catalunya atorgarà el màxim guardó de la institució, el Premi Ofici de Periodista 2023, a la fotògrafa Isabel Steva, més coneguda com a ‘Colita’, en reconeixement de la seva excepcional trajectòria professional i la seva contribució al camp del periodisme i del fotoperiodisme.

L’acte de lliurament d’aquest guardó serà una ocasió especial per conversar amb la premiada. La fotògrafa col·legiada Pilar Aymerich tindrà l’honor de realitzar la glosa, oferint una visió més profunda de la trajectòria i l’impacte de Colita en el món del periodisme i la cultura. A la taula principal es trobaran els companys Pepe Encinas, fotògraf i Núria Ribó, periodista. 

Isabel Steva ‘Colita’ ha estat una figura destacada en l’àmbit del fotoperiodisme i la vida cultural de la ciutat de Barcelona, especialment associada a l’escena de la Gauche Divine. La seva contribució a la cultura i l’art és indiscutible, amb una obra fotogràfica que ha capturat moments crucials de la història de la ciutat.

L’acte de lliurament del premi tindrà lloc el proper 6 de novembre, a les 18.30 h, a la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla Catalunya 10, principal). 

Compartir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Barcelona: Un oasi per a la llibertat / La Independent / Notícies gènere

L’Associació Candela organitza pel proper mes de juliol, a Barcelona, un espai de trobada i...

Cap a la Vaga Feminista 8M. Comunicat

...

CAMPANYA: LA MATERNIDAD ES UNA OPCIÓN Y NO EL DESTINO OBLIGADO Y UNICO DE LAS MUJERES:

Enlace con un ACTUABLE promovido por Agora feminista de Sevilla para recabar firmas de ASOCIACIONES...