Friday 21 June 2024

Friday 21 June 2024

Vols col·laborar?

Si ho desitges tu també pots col·laborar amb nosaltres. Una part significativa de les tasques de l’Agència en aquesta primera etapa han estat realitzades gràcies al treball voluntari de persones que s’han interessat pel projecte.

La Independent, però, considera que les col·laboracions que es realitzin per a l’Agència han de ser retribuïdes. La Independent segueix la taula de retribucions del Col·legi de Periodistes de Catalunya, i entén que els treballs per a l’Agència impliquen també un compromís amb el manteniment de la seva activitat pública i la defensa i difusió dels valors vinculats a la visió de gènere.

Els perfils que sol·licitem es refereixen a tres tipus diferents de tasques:

Producció de continguts

Tot allò referent a l’elaboració de continguts. Cal tenir present que La Independent té la intenció de produir continguts per a mitjans impresos (diaris i revistes), sonors (ràdio i podcasts), audiovisuals (televisió, cinema i vodcast) i digitals (periodistes multimèdia). Consulta els perfils específics.  

Llegeix també l’apartat Sobre com fer arribar propostes de continguts

Tasques de l’agència

Tot allò referent al dia a dia de l’agència. Consulta els perfils específics.  

Manteniment del portal

Tots aquells perfils professionals que ens poden ajudar a fer un portal més eficient i accessible. Consulta els perfils específics.