logo CPC

Compartir

Convocatòria a la trobada amb Soledad Jarquín Edgar al CPC

María del Sol Cruz Jarquín va ser assassinada en un atemptat el passat 2 de juny de l’any 2018 a Juchitán de Zaragoza (Mèxic). La mare de la fotoperiodista es troba a Europa per denunciar la manca de justícia. 

22sol-jarquin-edgar-fotoperiodistassassinada-300x169.png

La xerrada tindrà lloc el pròxim dimarts 28 de juny, a les 12.00 h, a la seu de Barcelona del Col·legi.

El Col·legi de Periodistes de Catalunya acull una trobada amb Soledad Jarquín Edgar, mare de la fotoperiodista assassinada Maria del Sol Cruz Jarquín.

El Col·legi de Periodistes de Catalunya acull una trobada amb Soledad Jarquín Edgar, mare de la fotoperiodista assassinada Maria del Sol Cruz Jarquín. Jarquín està visitant grans ciutats d’Europa per donar a conèixer la denúncia que farà al Comitè per l’Eliminació de la Discriminació contra la Dona (CEDAW) i a membres del Parlament Europeu sobre la manca de justícia davant l’assassinat de la seva filla a Oaxaca, ara fa quatre anys. La trobada organitzada per la XIDPIC.CAT-XIPVG tindrà lloc el pròxim dimarts 28 de juny, a les 12.00 h, a la seu de Barcelona del Col·legi.

María del Sol Cruz Jarquín va ser assassinada en un atemptat el passat 2 de juny de l’any 2018 a Juchitán de Zaragoza (Mèxic). La fotoperiodista treballava de cap del departament de Comunicació Indígena Intercultural de la Secretaria d’Assumptes Indígenes. A l’atac també van morir la candidata Pamela Terán Pineda i el seu xofer Adelfo Guerra Jiménez.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

També et pot interessar