Divendres 31 març 2023

Divendres 31 març 2023

Compartir

Catalunya: Premis Nacionals de Comunicació 2022 a la periodista Olga Viza, al periodista Manel Alías, i a l’empresa Cupra.

Els Premis Nacionals de Comunicació aquest any han agafat un nou format amb tres categories: Premi Nacional de Comunicació, Premi Nacional de Periodisme i Mitjans de Comunicació i Premi Nacional de Comunicació Publicitària i Corporativa.

L’acte ha estat conduit per la periodista Cristina Solias.

Per part del Govern de la Generalitat, el president Pere Aragonès ha posat en valor la rellevància d’aquestes guardons que “ajuden a crear referents”. La consellera Laura Vilagrà ha donat l’enhorabona a totes les persones premiades i, especialment, a la periodista Olga Viza, per “obrir-se camí en àmbits molt masculinitzats com és l’esport i el periodisme esportiu”. “Per qui encara no ho sàpiga, aquesta és la legislatura de l’esport femení i el Govern, amb reconeixements com el que celebrem avui, ho fixa com a prioritat” ha reblat en finalitzar la seva intervenció.

El Premi Nacional de Comunicació ha estat per la periodista Olga Viza López, en reconeixement de la seva llarga trajectòria de 40 anys de professió, essent un referent per a dones periodistes.

El periodista Manel Alías en l’acte de lliurement dels Premis de Comunicació 2022

El Premi Nacional de Periodisme i Mitjans de Comunicació s’ha atorgat a Manel Alías Tort, ex aequo amb tots els periodistes, càmeres i professionals de la informació que han cobert la guerra d’Ucraïna pels mitjans catalans.

Finalment, el Premi Nacional de Comunicació Publicitària i Corporativa és per la marca Cupra.

La empresa Cupra en l’acte de lliurement dels Premis de Comunicació 2022

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

També et pot interessar