Dilluns 20 març 2023

Dilluns 20 març 2023

Recomanem llibre: “212 frases en clave femenina para celebrar la Vida”

“Gràcies a la vida que m’ha donat tant. M’ha donat el riure i m’ha donat el plor ” diu Violeta Parra 

Aquest llibre* de Gemma Cernuda-Canelles és més que un recopilatori de cites cèlebres. És el primer llibre que reuneix una selecció de pensaments associats a la gratitud. Les 212 frases de l’obra han estat pronunciades o escrites per 187 dones, de tots els racons del planeta i d’èpoques diferents, que van des del segle X fins a l’actualitat: Coco Chanel, Audrey Hepburn, Virginia Woolf o Edith Piaf, entre moltes altres.

Gemma Cernuda és màster en Gestió de la Comunicació per la UB i diplomada per la Columbia Business School de Nova York. El 2001 va fundar Peix & Co, la primera agència de Comunicació en Femení d’Espanya. Des de la seva agència, «feminitzen» les marques per adaptar-les als gustos i inquietuds del públic femení. També és consellera d’empreses, columnista sobre branding i contertuliana en programes diversos. És l’autora del 1r bloc de branding femení www.ellasdeciden.com. Des de fa deu anys, col·lecciona frases de dones de tot el món, que l’han inspirat per escriure els seus sis llibres.

*212 frases en clave femenina para celebrar la Vida
Gemma Cernuda-Canelles
130×200 mm / 240pp.
ISBN: 978-84-151 77-01-0
Preu: 15 euros

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

També et pot interessar