Dissabte 01 abril 2023

Dissabte 01 abril 2023

Compartir

Catalunya: increment d’un 27% pel Departament d’Igualtat i Feminismes

La consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, va presentar el divendres  3 de febrer al Parlament de Catalunya els pressupostos del seu Departament per aquest 2023. El Departament d’Igualtat i Feminismes compta amb 116.141.698 euros, que comporta un increment d’un 27% respecte al 2022 i d’un 153% des de la seva creació.

En paraules de la consellera Tània Verge Mestre: “Són uns pressupostos per lluitar amb més força contra les violències masclistes i les desigualtats de gènere que no deixen que les dones visquem vides lliures” així com  “un escut antifeixista i antiracista” i que estan “al servei de la transformació feminista de la Catalunya sencera”. A destacar la partida de la lluita contra les violències masclistes, que arriba als 38,5 milions d’euros.

Es reforça l’aposta ferma d’Igualtat i Feminismes per: fer un treball transversal amb la resta de Departaments; l’equitat territorial; l’equitat de gènere i garantir els drets de les dones; per la igualtat de tracte, la no-discriminació i la construcció d’una societat d’acollida inclusiva i antiracista; combatre la irregularitat administrativa en sector del treball de la llar i les cures; el dret a l’empadronament universal; la Xarxa de Serveis d’Atenció Integral LGBTI; i el desenvolupament de l’Oficina per la Igualtat de Tracte i la No-discriminació (OITND).

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

There is no Event

També et pot interessar