alt

Compartir

Catalunya: El Premis (RE)Imaginat 2018- 2019 ja té grups finalistes del Concurs /La Independent / Notícies de Gènere

Ja s’ha emès públicament el veredicte del jurat, sobre el concurs (RE)Imaginat, amb els grups guanyadors de la modalitat B, on es valora la realització d’una creació audiovisual que defensi un ús no sexista ni androcèntric dels mitjans audiovisuals i que afavoreixi la diversitat en la representació de les identitats de gènere i LGTBIQ. En aquesta modalitat hi participen grups de diverses escoles i instituts de Catalunya.

Entre els grups seleccionats hi figuren diverses escoles de Barcelona. En la categoria 17-18 anys s’ha seleccionat: “Somos arte” (Peça realitzada per l’Escola Jesús Maria Sant Andreu  /Barcelona; “Tú decideixes” (Escola Pia de Sarrià).

 

.alt

Per la Categoria 14-16 anys, els grups guanyadors són: “Carrera d’obstacles” (Escola Jesús Maria Sant Gervasi); “No te calles” (Institut Pau Claris ).

Per consultar sobre aquest concurs, i sobre els seleccionats en al part d’ idea, guio i story board mireu l’Observatori de les Dones als Mitjans de Comunicació. 

El Lliurament de Premis d’aquesta 10 edició tindrà lloc el 30 d’abril a les 19 h, a l’Auditori Blanquerna* de la Facultat de Comunicació de la URL.

 

(*) l’Auditori Blanquerna es a la Plaça Joan Coromines 1 (Barcelona)

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Julia López

Julia López

Periodista, amb més 40 anys d’experiència en el món de la comunicació i com a redactora de mitjans. Co-fundadora i coordinadora de l’Associació Món Comunicació (AMC).

També et pot interessar