Diumenge 03 març 2024

Diumenge 03 març 2024

Compartir

Catalunya: Diàleg feminista sobre referèndum i república amb Itziar González i Carme Porta / La Independent / Notícies gènere

El 28 de març hi haurà el Vermut Diàleg feminista sobre referèndum i república, de 19h a 21h, a Ca la Dona, amb Itziar González i Virós i  Carme Porta i Abad, dues de les 4 dones que formen part del grup que ha redactat el Manifest pel Pacte Nacional pel Referèndum i que presentaran aquesta iniciativa.

 

 

 

El dia 28 de març (dimarts), de 19h a 21h, al vermut Diàlegs feministes sobre referèndum i república, les organitzadores proposen un debat obert “on es pugui parlar des de les il·lusions, expectatives, dubtes o pors sobre el referèndum, la desobediència, o la necessitat de fer xarxa entre feministes per aconseguir una república feminista, sigui quin sigui el resultat final de procés polític que estem vivint Catalunya·.

Tal i com destaquen en la seva convocatòria, com el conjunt de la ciutadania, les feministes i les associacions de dones son diverses, no havent-hi unanimitat sobre l’abast i la manera de fer efectiu el dret a decidir o a l’autodeterminació. Això no treu però, expliquen: “que no ens plantegem reflexionar plegades al voltant dels interrogants que travessen les nostres lluites: Què hi ha en joc per a les dones? Fins a quin punt representa una oportunitat per despatriarcalitzar les institucions i estructures polítiques, socials i econòmiques? On és el moviment feminista en aquest debat?”.

Per començar aquest debat han convidat a Itziar González i Virós i a Carme Porta i Abad, dues de les 4 dones que formen part del grup que ha redactat el Manifest pel Pacte Nacional pel Referèndum. El debat serà moderat per la periodista Tona Gusi de la Xarxa Internacional de Periodistes amb Visió de Gènere.

 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Miratges

Fa uns dies que ha començat l’any i tot són bons desitjos, mirades optimistes cap...

COMUNICADO Feminismos 15M: Manifestación por el derecho al aborto

El 28 de septiembre os convocamos a la manifestación por el derecho al aborto “DECIDIR...

Catalunya: Decàleg: Recomanacions per avançar en la igualtat de gènere i els drets de les dones en la comunicació i el periodisme

La Xarxa Europea de Dones Periodistes i l’Asociación Periodistas Feministas acaben de publicar al català...