Diumenge 03 març 2024

Diumenge 03 març 2024

Compartir

Catalunya: Presentació de l’estudi ‘Dones i homes en els governs locals / La Independent / Notícies gènere

L’Associació de Dones Periodistes de Catalunya presenta un balanç sobre la presència d’homes i dones al capdavant de les governacions locals. L’acte tindrà lloc el dimecres 30 de març a les 18:00h a la seu del Col·legi de Barcelona. El Col·legi de Periodistes acull la presentació dels resultats de l’estudi continuat i del web: ‘Dones i homes en els governs locals catalans’ elaborat per l’Associació de Dones Periodistes de Catalunya (ADPC).

 

 

L’estudi te el seu primer antecedent a l’any 2005, i va ser actualitzat l’any 2014, on s’assenyalava el lent avançament en l’equiparació entre dones i homes.

El seu objectiu es posar a l’abast de la ciutadania dades actualitzades per conèixer la realitat actual de la presència i permanència de dones i homes en els governs locals, i alhora que aquestes dades puguin ser útils en les polítiques municipals.

L’acte ’38 anys d’Ajuntaments Democràtics: 182 alcaldesses i 765 alcaldes’ tindrà lloc el pròxim dimecres 30 de març a les 18:00h a la seu del Col·legi de Periodistes de Barcelona (Rambla Catalunya núm. 10, Barcelona).

La presidenta de l’ADPC Mavi Carrasco Rocamora presentarà l’acte on també intervindran Marta Corcoy Rius, Doctora en Comunicació i Periodisme; Josep Alacid Peñalver, desenvolupador de la plataforma; Tània Verge Mestre, Doctora en Ciències Polítiques; Maria de la Fuente Vázquez, Coordinadora del Grup de Recerca Ciutats i Persones i Meritxell Budó Pla, vicepresidenta quarta i presidenta delegada de l’Àrea d’Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Madrid: Carta para firmar: No sin Mujeres

NO SIN MUJERES Cada año, el 8 de marzo, multitud de instituciones culturales y de...

Madrid: El tractament masclista als mitjans de comunicación / La Independent / Notícies gènere

Les circumstàncies que afecten la qualitat informativa i la manca de sensibilització periodística amb què...

Això no m’ajuda

OPINIÓ Tenir una certa edat comporta veure que els fills i filles de les teves...