domingo 23 junio 2024

domingo 23 junio 2024

Catalunya: Diàleg feminista sobre referèndum i república amb Itziar González i Carme Porta / La Independent / Notícies gènere

No hay traducción disponible

El 28 de març hi haurà el Vermut Diàleg feminista sobre referèndum i república, de 19h a 21h, a Ca la Dona, amb Itziar González i Virós i  Carme Porta i Abad, dues de les 4 dones que formen part del grup que ha redactat el Manifest pel Pacte Nacional pel Referèndum i que presentaran aquesta iniciativa.

 

28 març  Debat referendum. jpg

 

 

El dia 28 de març (dimarts), de 19h a 21h, al vermut Diàlegs feministes sobre referèndum i república, les organitzadores proposen un debat obert “on es pugui parlar des de les il·lusions, expectatives, dubtes o pors sobre el referèndum, la desobediència, o la necessitat de fer xarxa entre feministes per aconseguir una república feminista, sigui quin sigui el resultat final de procés polític que estem vivint Catalunya·.

Tal i com destaquen en la seva convocatòria, com el conjunt de la ciutadania, les feministes i les associacions de dones son diverses, no havent-hi unanimitat sobre l’abast i la manera de fer efectiu el dret a decidir o a l’autodeterminació. Això no treu però, expliquen: “que no ens plantegem reflexionar plegades al voltant dels interrogants que travessen les nostres lluites: Què hi ha en joc per a les dones? Fins a quin punt representa una oportunitat per despatriarcalitzar les institucions i estructures polítiques, socials i econòmiques? On és el moviment feminista en aquest debat?”.

Per començar aquest debat han convidat a Itziar González i Virós i a Carme Porta i Abad, dues de les 4 dones que formen part del grup que ha redactat el Manifest pel Pacte Nacional pel Referèndum. El debat serà moderat per la periodista Tona Gusi de la Xarxa Internacional de Periodistes amb Visió de Gènere.

 

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Picture of Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Potente y sorora Asamblea de migrantas y refugiadas 8M

Asamblea del 23F “Me abrazo, las abrazo, nos abrazamos…”, así comenzó una reivindicativa Asamblea de...

“La mujer más buscada de América” d’ Assata Shakur. Una autobiografía

Nascuda amb el nom de Joanne Deborah Byron Chesimard, Assata Shakur va ser una activista...

La laïcitat a la Universitat i als espais públics

{youtube}aY9YU51dZas{/youtube} La Independent ha parlat aquest dijous amb Sandra Ezquerra de la Comissió 8...