Dissabte 24 febrer 2024

Dissabte 24 febrer 2024

Catalunya: Campanya en suport de les i els periodistes d’ Ucraïna

Per CPC

El Col·legi de Periodistes de Catalunya s’afegeix a la campanya impulsada per la Federació Internacional de Periodistes (FIP) i la Federació Europea de Periodistes (FEP) en suport dels i les periodistes que estan treballant a Ucraïna i estan patint els efectes de la invasió russa. Una campanya a la qual ja s’han afegit altres entitats professionals, com el Sindicat de Periodistes de Catalunya (SPC).


Fa gairebé un mes des que vas esclatar el conflicte, i a data de 21 març, 2022* ja hi ha hagut cinc periodistes assassinats, i més de trenta-cinc ferits segons l’agència Interfax-Ukraine. Fer de periodista a Ucraïna no és fàcil. Per aquesta raó s’ha engegat a nivell internacional aquesta campanya que els companys del Sindicat de Periodistes de Catalunya ens han fet arribar per afegir-nos i fer difusió entre els periodistes col·legiats/des.

Des del Col·legi de Periodistes de Catalunya ja s’ha fet una aportació econòmica a la campanya que impulsen conjuntament la Federació Internacional de Periodistes (FIP) i la Federació Europea de Periodistes (FEP) en suport dels i les periodistes que estan treballant a Ucraïna.

Amb aquesta acció conjunta, demanem al conjunt de la professió que contribueixi en la mesura de les seves possibilitats, en fer arribar aquestes ajudes als companys i companyes a Ucraïna, que estan desenvolupant una tasca de vital importància, intentant informar la ciutadania sobre tot el que està passant en aquesta guerra.

Per col·laborar, a titol individual o col·lectiu des del mitjà de comunicació, podeu fer-ho a través d’aquest enllaç 

* Malauradament a 24 de març ja hi ha 3 periodistes dones mortes en aquesta guerra

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Catalunya – Estat espanyol: 28a Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona en línia / La Independent / Notícies gènere

Degut a la COVID-19, la primera part de la 28a Mostra Internacional de Films de...

Tere Molla

Moviment feminista, moviment revolucionari

  OPINIÓ El passat vuit de març vam poder comprovar com de viu és el...

Cubelles: Activitats Associació La Fita 8 de març 2014