Barnoslñ

Catalunya: 3 de maig Pentadecàleg per un Periodisme Digne a Barcelona / La Independent / Notícies Gènere

El proper 3 de maig, diferents associacions i entitats entre elles, ADPC, Sindicat de Periodistes, Grup Barnils, Sometents i Sicom, organitzen un acte reivindicatiu* per a la Llibertat de Premsa i el Dret al Treball.

    

 

Es commemora aquest dret, els dies  1 i  3 de maig respectivament, amb l’objectiu d’aconseguir un periodisme digne i una ciutadania lliure, ja que consideren que la informació és una dret humà bàsic i universal, i treballen per la defensa d’un periodisme al servei de la ciutadania, per garantir una informació de qualitat, plural i autèntica, que ajudi a desenvolupar un principi crític i d’opinió en les persones

Les ‘entitats i persones promotores han elaborat un Pentadecàleg amb el títol “Periodisme digne, ciutadania lliure”, que es compon de “15 Accions per un Periodisme digne”.

El Pentadecàleg va ser elaborat en el marc de l’Assemblea Oberta de la professió, l’11 de Novembre de 2017 amb la intenció que fos signada i recolzada pel professionals de la comunicació.

 

*Les diverses activitats que es duran a terme els dies 1 i 3 de maig, tindran lloc a partir de les 18: 30h als Jardins Jaume Perich (interior d’illa a Gran Via de les Corts Catalanes entre Girona i Bailén).

 

Consulta www.periodigne. Cat

 Textos

 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amada Santos

Amada Santos

Fotoperiodista i Socióloga. Activista Feminista, Defensora DDHH i Cooperant. Presidenta de la XIDPIC.Cat. Co-coordinadora i Editora de La Independent. Coordinadora Internacional a la RIPVG

També et pot interessar