jueves 18 julio 2024

jueves 18 julio 2024

Catalunya: 3 de maig Pentadecàleg per un Periodisme Digne a Barcelona / La Independent / Notícies Gènere

El proper 3 de maig, diferents associacions i entitats entre elles, ADPC, Sindicat de Periodistes, Grup Barnils, Sometents i Sicom, organitzen un acte reivindicatiu* per a la Llibertat de Premsa i el Dret al Treball.

    

 

Es commemora aquest dret, els dies  1 i  3 de maig respectivament, amb l’objectiu d’aconseguir un periodisme digne i una ciutadania lliure, ja que consideren que la informació és una dret humà bàsic i universal, i treballen per la defensa d’un periodisme al servei de la ciutadania, per garantir una informació de qualitat, plural i autèntica, que ajudi a desenvolupar un principi crític i d’opinió en les persones

Les ‘entitats i persones promotores han elaborat un Pentadecàleg amb el títol “Periodisme digne, ciutadania lliure”, que es compon de “15 Accions per un Periodisme digne”.

El Pentadecàleg va ser elaborat en el marc de l’Assemblea Oberta de la professió, l’11 de Novembre de 2017 amb la intenció que fos signada i recolzada pel professionals de la comunicació.

 

*Les diverses activitats que es duran a terme els dies 1 i 3 de maig, tindran lloc a partir de les 18: 30h als Jardins Jaume Perich (interior d’illa a Gran Via de les Corts Catalanes entre Girona i Bailén).

 

Consulta www.periodigne. Cat

 Textos

 

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Picture of Amada Santos

Amada Santos

Fotoperiodista i Socióloga. Activista Feminista, Defensora DDHH i Cooperant. Presidenta de la XIDPIC.Cat. Co-coordinadora i Editora de La Independent. Coordinadora Internacional a la RIPVG
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

23 S. Mujeres explotadas: ellas no tienen voz

Con tanto debate sobre legalizar o no la prostitución, nos estamos olvidando de la grave...

Mis recuerdos de Muriel

OPINIÓN “Este domingo será un día tranquilo”, me decía ayer.

...

Falleció la periodista catalana Pilar Casanova Seuma: ¡Una gran pérdida!

El pasado 5 de junio, a las 18h. con tan sólo 59 años falleció...