Divendres 19 juliol 2024

Divendres 19 juliol 2024

Compartir

Califòrnia. EU: La ciència de la felicitat / La Independent / Notícies gènere

La Científica Emma Seppala, directora del “Centre per a la Compassió el Altruisme i l’Educació” (CCARE en anglès) de la Universitat de Stanford, Califòrnia, publica en el seu Últim llibre “El Camió de la felicitat”  els seus resultats sobre les investigacions científiques relatives a la felicitat, la compassió i la resiliència. El 25 de Maig farà una conferència sobre els seus descobriments que podrà ser seguida a través del web.

La psicòloga Seppala demostra a través de seus treballs els beneficis de la Meditació en les relacions socials i recomana 20 investigacions científiques que sustenten i confirmen les seves afirmacions:

1 – Augmenta la Funció immune; 2 – Disminueix el dolor; 3 – Disminueix la inflamació a nivell cel·lular; 4 – Augmenta l’emoció positiva; 5 – Disminueix la depressió; 6 – Disminueix l’ansietat; 7 – Disminueix de l’estrès; 8 – Augmenta La Connexió Social i la ntel·ligència emocional;  9 – Augmenta la Compassió; 10 – Redueix el sentiment de solitud; 11 – Millora la capacitat per regular les emocions; 12 – Millora la seva capacitat d’introspecció; 13 – Augmenta la matêria gris; 14 – augmenta en el cervell el volum en àrees relacionades amb la regulació de les emocions, les emocions positives i l’autocontrol; 15 – Augmenta el gruix cortical en les àrees relacionades amb l’atenció; 16 – Augmenta l’enfoc i l’atenció; 17 – Millora les capacitats multitasques; 18 – Millora la memòria; 19 – Millora la creativitat (vegeu la Recerca de J. Schooler); 20. Més saviesa.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Picture of Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Barcelona: La Fundació Felícia Fuster presenta l’exposició ‘GENÈRIC INTENCIONAT’ / La Independent / Notícies gènere

La inauguració d’aquesta obra d’Elisenda Pipió Gelabert, serà el proper 8 de maig* i comptarà...

Buenos Aires: Premiadas del Festival Internacional de Cine por la equidad de género

Festival Internacional de Cine por la equidad de género MUJERES EN FOCO Edición 2011...

Legalitat desconectada o justícia per signes de discriminació

OPINIÓ Que hi hagi llistes de dones en la conjuntura electoral, és un precedent...