Logo de la Red Internacional de Periodistas con Visión de Género

Compartir

Barcelona: Trobada “Les Periodistes Parem” / La Independent / Notícies Gènere

La Xarxa Internacional de Dones Periodistes i Comunicadores de Catalunya -Xarxa Internacional de Periodistes amb Visió de Gènere amb la col·laboració del Col·legi de Peridistes de Catalunya (CPC), convida a participar en la jornada de valoració i debat sobre el Manifest del 8 de març: LES PERIODISTES PAREM, LAS PERIODISTAS PARAMOS, el pròxim dilluns 11 de juny del 2018.

      

 

Es compta amb la participació de les companyes periodistes impulsores del Manifest, per tal de posar en comú totes les accions que ha anat generant el Manifest arreu de l’Estat espanyol i fer-ne, així mateix, una valoració. Juntament amb això es preten, a través del diàleg i el debat, impulsar accions conjuntes i establir un mínim calendari per continuar amb el procés obert arran del 8 de març.

“Per aquest motiu ens adrecem a vosaltres perquè puguem totes plegades i des de cadascun dels nostres llocs de treball, reprendre la “lluita” a favor de continuar reivindicant i visibilitzant les desigualtats que patim les dones periodistes pel fet de ser dones. VOLEM TRENCAR EL SOSTRE DE VIDRE en el món del periodisme”, s’explica en la convocatòria.

 

 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amada Santos

Amada Santos

Fotoperiodista i Socióloga. Activista Feminista, Defensora DDHH i Cooperant. Presidenta de la XIDPIC.Cat. Co-coordinadora i Editora de La Independent. Coordinadora Internacional a la RIPVG

També et pot interessar