sinlasmujeres

Compartir

Barcelona – Estat espanyol: Economia Feminista: Acció institucional i lluites socials / La Independent / Notícies Gènere

El proper 6 d’abril tindrà lloc la Jornada Economia Feminista: Acció Institucional i Lluites Socials organitzada per la Regidoria de Feminismes i LGTBI. Serà a l’Auditori Meier del MACBA.

 

 

 

 

En la trobada hi participaran persones del món acadèmic, de l’administració pública i referents de moviments i lluites socials, així com representants de l’Ajuntament de Barcelona i altres municipis de l’estat.

A la jornada, s’abordaran des d’una perspectiva de gènere, camps clau de l’economia local com els pressupostos, la política fiscal, el mercat laboral i els treballs de cures.

Aquest esdeveniment està organitzat des de l’Ajuntament de Barcelona i pel Centre d’Igualtat i Recursos per a les Dones (CIRD), des de la Regidoria de Feminismes i LGTBI.

Segons l’organització: “L’economia feminista ens traça un camí per aconseguir posar la vida al centre de la construcció de ciutats més justes i equitatives. Els governs locals dissenyen i implementen polítiques econòmiques -com les pressupostàries o les fiscals- i tenen, per tant, una situació de privilegi des d’on redistribuir la riquesa, treballar contra les desigualtats i incorporar les necessitats específiques de les dones”

Programa

 

 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amada Santos

Amada Santos

Fotoperiodista i Socióloga. Activista Feminista, Defensora DDHH i Cooperant. Presidenta de la XIDPIC.Cat. Co-coordinadora i Editora de La Independent. Coordinadora Internacional a la RIPVG

També et pot interessar