Dimecres 29 març 2023

Dimecres 29 març 2023

Compartir

Barcelona: EXPOSICIÓ Isabel Banal: Via LacteaL’exposició “Isabel Banal / La Independent / Notícies gènere

L’exposició “Isabel Banal Via Lactea forma part del cicle d’exposicions “Blanc sota negre. Treballs des de l’imperceptible / 5” comissariat per Joana Masó (Centre Dona i Literatura) i Assumpta Bassas (Universitat de Barcelona). En aquesta exposició*, l’artista mostra projectes oberts i de llarg recorregut disposats sobre cinc taules. La taula ha estat un dels elements centrals des dels inicis de la seva trajectòria, en referència a l’espai creatiu i domèstic, però també com una metàfora de la terra i del sòl. 

En aquest marc, la comissària i directora del Museu de Gant Catherine de Zegher impartirà una conferència sobre l’artista Simryn Gill vinculada a algunes temàtiques de l’exposició. 

Hi ha d’altres activitats relacionades: Inauguració. Dimarts 23 de setembre de 2014 a les 19h; Conferència. Divendres 26 de setembre de 2014 a les 19h amb Catherine de Zegher: L’absència de treball. Sobre la versatilitat i reversabilitat de l’art; i Taller Entremestres amb l’artista.Dissabte 25 d’octubre de 2014 d’11h a 18h (Inscripció gratüita del 23 de setembre al 24 d’octubre a través de l’adreça  entremestres@gmail.com. Places limitades: 25 persones).

 

*Del 23 setembre al 16 de novembre de 2014.Arts Santa Mònica, La Rambla 7, Barcelona
Més informació

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

També et pot interessar