Dilluns 20 març 2023

Dilluns 20 març 2023

Compartir

Les blogueres: Marian Raméntol / La Independent / Notícies gènere

 

Un bloc és un canal d’expressió, un diari personal on fer públiques les nostres idees i on fer circular la paraula en llibertat. Per a moltes dones al món les xarxes socials, i específicament els blocs, han resultat eines vàlides a l’hora d’enderrocar fronteres, repressió i aïllament. Un ampli i divers ventall de dones a través del seu propi bloc abandonen per sempre l’anonimat.

Des de La Independent col·laborem en donar a conèixer la seva obra quotidiana: marianramentol.blospot.com

 

Marian Raméntol

Marian Raméntol (Barcelona,1966) es reconeix i es presenta com a poeta. El seu bloc és com ella, dinàmic, versàtil, creatiu. Reflecteix el seu intens recorregut poètic literari amb llibres publicats i premis inclosos i va més enllà, oferint curosos continguts en matèria cultural i artística.

Tant et pots assabentar d’una performance al Barri Gòtic que de l’última edició de la prestigiosa revista La Nàusea que també dirigeix??.

Fotos, vídeos i una àmplia gamma de serveis d’assessorament per a poetes il·lustren i completen un bloc que val la pena (i l’alegria) de conèixer, transitar i recomanar.

 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

També et pot interessar