alt

Compartir

Barcelona: Es necessiten més emprenedores que dominin les tecnologies

La impressió en 3D també es cosa de dones que lideren Start-Ups

La Comissió de Dones del 22@Network segueix posant en marxa conferències i actes virtuals per a promoure l’emprenedoria en femení i augmentar la competitivitat de les dones. 

alt

El passat 25 de març, es va celebrar un 22@BREAKFAST centrat en l’emprenedoria dins del sector de la tecnologia, concretament es va parlar del futur de la impressió 3D. Les protagonistes van ser dues dones Virginia Palacios i Aintzane Arbide, que com a líderesses en aquest camp,  van explicar la seva experiència.

Durant el Breakfast, organitzat per 22@NETWORK BCN de la mà de Leitat, HP i 3D Factory Incubator, Virginia Palacios, 3D Strategic Marketing Director a HP, va parlar de l’actualitat i història del sector de la impressió 3D. 

alt

Posteriorment, Aintzane Arbide, Directora 3D Factory Incubator, va parlar de 3D Factory Incubator la primera incubadora europea d’alta tecnologia en impressió 3D, que lidera un projecte de Leitat i Consorci de la Zona Franca, que té com a objectiu promoure el creixement d’iniciatives vinculades amb la fabricació additiva mitjançant la creació d’un espai per a la incubació de start-ups, pimes i microempreses que utilitzen aquesta tecnologia. (*)

(*) Podeu consultar un vídeo de l’acte a santmartiambveudedona.cat ]

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Julia López

Julia López

Periodista, amb més 40 anys d’experiència en el món de la comunicació i com a redactora de mitjans. Co-fundadora i coordinadora de l’Associació Món Comunicació (AMC).

També et pot interessar