beca

Compartir

Catalunya: Beca DevReporter 2018, la beca per a un bon periodisme social / La Independent / Noticies Gènere

 

La beca té l’objectiu de fomentar el periodisme responsable que expliqui la interrelació nord-sud i el perquè de les desigualtats existents per construir Justícia Global.

 

 

 

 

 

El Col·legi de Periodistes col·labora amb la Lafede.cat a l’hora de promocionatr la tercera Beca DevReporter. L’objectiu de la beca és enfortir la col·aboració entre periodistes i/o mitjans i ONG catalanes per tal de treure el màxim profit del treball professional periodístic i de l’experiència i el coneixement de les organitzacions socials sobre diferents temàtiques. La beca també serveix per arribar a molta més gent, trencar els prejudicis mutus, poder dedicar temps i recursos a explicar la complexitat de molts temes, ampliar els contactes i reforçar les xarxes.

La beca DevReporter disposa d’un fons de 240.000 euros amb beques a partir de 10.000 euros per finançar projectes que fomentin un periodisme responsable que expliqui la interrelació nord-sud i el perquè de les desigualtats existents per tal de construir Justícia Global. En aquesta edició podran participar entitats catalanes no federades a Lafede.cat i serà finançada per la UE a través del Projecte Frames, Voice, Report! que coordinen les plataformes d’organitzacions de set països.

Es poden presentar els projectes fins al 23 de maig.

 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amada Santos

Amada Santos

Fotoperiodista i Socióloga. Activista Feminista, Defensora DDHH i Cooperant. Presidenta de la XIDPIC.Cat. Co-coordinadora i Editora de La Independent. Coordinadora Internacional a la RIPVG

També et pot interessar