Dissabte 02 març 2024

Dissabte 02 març 2024

Compartir

Barcelona: Col·loqui Internacional Homofòbies/LGBTfòbies / La Independent / Notícies gènere

ADHUC—Universitat de Lleida ha organitzat el col·loqui internacional “Homofobias/LGBTfobias” amb l’objectiu d’analitzar la diversitat sexual, les masculinitats, les homofòbies, el control social i la lesbofòbia.

 

 

Rafael M. Mérida Jiménez d’ADHUC—Universitat de Lleida, és l’impulsor d’aquest el col·loqui internacional “Homofobias/LGBTfobias”.

L’objectiu d’aquest esdeveniment és analitzar la diversitat sexual, les masculinitats, les homofòbies, el control social i la lesbofòbia en les narratives brasileres, així com l’homonacionalisme i les noves fòbies al cinema LGBTIQ llatinoamericà del segle XX.

L’acte compta amb conferències i comunicacions a càrrec de Mario Molina Olivares (ADHUC—CONICYT, Chile), Guillermo Manuel Corral (Universidad Nacional Autónoma de México), Virgínia Leal (Universidade de Brasília), Óscar Guasch (Universitat de Barcelona), Isaías Fanlo (University of Chicago), Alfredo Martínez Expósito (University of Melbourne) i Eugeni Rodríguez (Observatori contra l’homofòbia).

El col·loqui presenta una taula rodona on hi participen Pablo Cáceres Silguero (Encara en Acció), Bàrbara Ramajo Torres (Bollos en teoría) i Enric Vilà i Lanao (Fòrum Europeu de Grups Cristians LGTB). Assistència oberta al públic interessat.

 

Més informació

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Catalunya – Centre Amèrica: Calala demana suport per a dones salvadorenques encausades per avortament / La Independent / Notícies Gènere

  Al Salvador les dones poden ser condemnades a 40 anys de presó per avortar,...

Catalunya: Campanya ICD: “Juga per la igualtat” / La Independent / Notícies gènere

L’Institut Català de les Dones impulsa la campanya de sensibilització “Juga per la igualtat” per...

Cubelles: Actes al voltant de la setmana del 8 de març

Dones La Fita de Cubelles, tots els anys organitza actes al voltant de la setmana...