Dissabte 25 març 2023

Dissabte 25 març 2023

Barcelona: Cinquè Taller de Tesi CRIC / La Independent / Notícies gènere

 

Es publica el programa definitiu del Cinquè Taller de Tesi CRIC*, coordinat per Eva Puyuelo (ADHUC–UB) i Blanca Barreto (UB), i organitzat en col·laboració amb la línia de recerca Construcció i representació d’identitats culturals (CRIC) del programa de doctorat Estudis lingüístics, literaris i culturals i el Centre de recerca ADHUC.

El taller, que tindrà lloc el divendres 6 d’octubre de 2017 a la Sala del Professorat, inclourà diverses participacions que abordaran qüestions de gènere, filosofia i autoria dins el marc literari internacional. Hi intervenen Jana Baró, Irina Cruz i David Fontanals (ADHUC–UB), Irene Carreño, Yu Noguchi, Lucía Puebla, Abdallah Tagourramt i Irene Zurrón (UB), Francesca Blanch (U. Autònoma de Barcelona), Isabel Fontbona (U. de Girona) i José Luis Ramos Rebollo (U. de Lleida). Assistència oberta.

 

*Divendres 6 d’octubre de 2017 de 9h30 a 18h. Sala del Professorat, Planta 4, Facultat de Filologia, Universitat de Barcelona, c/ Aribau 2. Barcelona
Organitza: Línia de recerca Construcció i representació d’identitats culturals del programa de doctorat Estudis lingüístics, literaris i culturals (CRIC)

Més informació

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

També et pot interessar