Divendres 22 setembre 2023

Divendres 22 setembre 2023

Compartir

Barcelona: III Premi ADHUC en estudis de gènere i sexualitat / La Independent / Notícies gènere

 

El Centre de recerca ADHUC-Teoria, Gènere, Sexualitat (Universitat de Barcelona) convoca la tercera edició del Premi ADHUC en estudis de gènere i sexualitat per premiar un assaig en aquest àmbit interdisciplinari del coneixement. El Premi consisteix en la publicació de l’assaig premiat a la Sèrie “Mujeres y culturas” d’Icaria Editorial. El jurat està format per: Fina Birulés (Universitat de Barcelona), Rafael M. Mérida Jiménez (Universitat de Lleida), Alberto Mira (Oxford Brookes University), Marta Segarra (Centre National de la Recherche Scientifique i directora de la col·lecció), Lluís Maria Todó (Universitat Pompeu Fabra) i Meri Torras (Universitat Autònoma de Barcelona).

Els treballs, rigorosament inèdits (és a dir, que no s’hagin fet accessibles al públic en cap mitjà) i redactats en llengua espanyola, tindran una extensió total d’entre 150 i 220 pàgines de 2.100 caràcters (inclosos els espais en blanc) cadascuna. No s’acceptaran volums col·lectius, recopilacions d’articles ni tesis doctorals o altres treballs acadèmics que no hagin estat transformats en un assaig.

El premi es resoldrà el març de 2018. La resolució es comunicarà personalment a la persona guanyadora i es farà pública a través de la web ub.dona , així com d’aquells canals públics que es considerin adequats. La persona que rebi el premi es compromet a acceptar els termes del contracte proposat per Icaria Editorial.

Els assaigs hauran d’enviar-se en format electrònic i imprès a adhuc@ub.edu i a Centre de recerca ADHUC (Facultat de Filologia, Universitat de Barcelona, Gran Via de les Corts Catalanes 585, 08007 Barcelona), abans del 15 de gener de 2018 (es recomana consultar el document de bases del III Premi ADHUC). Els originals hauran de seguir la guia d’estil de “Mujeres y culturas”.

Més informació

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

A El Periodico “no neccessitavem una censora”, ens diu el seu director

Encara no fa un any, Enric Heràndez, un periodista de la casa, va assumir la...

El Govern avançarà 42,8 milions d’euros per garantir la inserció sociolaboral de les persones amb discapacitat

Actualment a Catalunya hi ha 211 centres que donen feina al voltant de 12.300 persones...

FSM 2013: Dones àrabs rebutgen qualsevol tipus de fonamentalisme

  Les dones àrabs han rebutjat el dimarts 26 de març al Fòrum Social Mundial...