Diumenge 05 maig 2024

Diumenge 05 maig 2024

Compartir

Barcelona: Música sensible i solidària a favor de Fundació SURT / La Independent / Notícies Gènere

El festival Músiques Sensibles 2018 arrenca el mes de novembre al Petit Palau amb quatre grans propostes repartides en dos concerts dobles i a més combina cultura i solidaritat, destinant el 10% de la recaptació dels concerts a diferents organitzacions sense ànim de lucre que treballen en diversos camps de l’acció social. El concert del dia 9 de novembre els fons seran destinats a Fundació Surt i anirà a càrrec de Carmen Boza + Intana.

 

 Musicas sensibles2

Les artistes tocaran al Petit Palau on Intana obrirà la nit de divendres i ho farà tancant la gira de presentació del seu primer treball discogràfic Intana. Un disc captivador de pop acústic lluent i íntim, amb tocs de folk: la banda sonora per a matins de paisatges agrests i camins polsegosos, capvespres daurats o nits que esdevenen matinades intenses. Arribaran al festival Músiques Sensibles després d’haver presentat el disc al Mercat de Música Viva de Vic del 2017 i tocat al Primavera Sound, Vida Festival, Primavera Club, Vespres de la UB, Artlab de la Pedrera i Minipop, entre molts d’altres.

Carmen Boza presentarà els temes del seu segon treball discogràfic Caja Negra. Amb aquest treball pren el comandament de la producció i arranjaments. Un àlbum ple de melodies enganxoses que donen suport a textos foscos i introspectius, on l’oient atent és testimoni del trànsit de l’artista per les complexitats de la vida moderna. La Caja Negra és el seu treball més personal i arriba sota la més absoluta independència. La seva trajectòria, la situa, com una de les propostes musicals més interessants i amb més projecció dels últims anys.

Fundació Surt és una entitat d’acció social, fundada l’any 1993, que treballa per fer efectius els drets econòmics, socials i culturals de les dones i per eradicar les discriminacions per raó de gènere. Son una organització de dones compromeses amb els valors d’equitat de gènere, inclusió, solidaritat i transformació social, amb una gestió transparent, professional i socialment eficient, i per tant treballen per assolir una societat amb equitat efectiva per a les dones.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Drina Ergueta

Drina Ergueta

Periodista y antropóloga. Comunicación y feminismo son sus temas predilectos desde hace más de una década. Articulista en medios bolivianos y portales feministas de España/México.
Search

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

La Presó de les Corts. L’activitat forma part de les celebracions del Dia Internacional de les Dones al districte de Les Corts

Tomasa Cuevas serà recordada aquest 8 de març a l’espai Dones|Memòria de les Corts La...

Art, mobilització i comunicació en l’obra d’algunes artistes mediterrànies

La revista Quaderns de la Mediterrània núm 15 “Art i Comunicació a la Mediterrània” i el...

Mònica Terribas: “el procés sobiranista serà llarg i dur”

Mònica Terribas durant la zerrada del TR3SC La periodista Mònica Terribas opina que el procés...