Dilluns 22 abril 2024

Dilluns 22 abril 2024

Compartir

“La Independent” premiada com a projecte innovador que amplia la Xarxa d’Agències de gènere a l’Estat Espanyol

El jurat n’ha destacat el valor de crear un nou mitjà en època de crisi econòmica

 

 

 

 

 

  La Independent, agència de notícies amb visió de gènere en l’àmbit dels Països Catalans, ha estat premiada  en la Convocatòria Bianual dels Premis  Prensa-Mujer que lliura l’Asociación Española de Mujeres de los Medios de Comunicación (AMECO) en la modalidad de prensa.


Juntament amb “La Independent”, han estat premiades Rosa Mª Calaf, periodista, en la categoría de TV i Montserrat Dominguez, periodista, en la de Ràdio.
El lliurament dels Premis tindrà lloc a Madrid en una data del mes de març.

 

  icono_agencia_2  El Jurat ha volgut premiar a La Indepede nt per la valentía de crear, en aquests temps difícils un  nou projecte  d’informació de gènere que amplia la Xarxa d’Agències de gènere a l’Estat espanyol.

Montserrat Minobis,presidenta de l’Agència La Independent , ha manifestat  “el seu agraïment al Jurat i a les companyes d’AMECO per la distinció que ens honora i que ens serveix, només amb tres mesos d’existència, com a estímul important en la nostra tasca , a vegades, poc agraïda, informativa”. “ I ha afegit que “ també ens ha de servir de guia en el model informatiu que estem transmetent a l’abast de les sense veu i sobretot  per  oferir a través de les nostres informacions un model  periodístic de gènere, de  rigor, de pluralitat  i dRosa_Maria_Calaf’ equitat informativa”.

En relació a la televisió, el jurat ha volgut  destacar que Rosa Mª Calaf  ha estat elegida per ser una periodista  de referència en el món de les corresponsals i perquè serveix d’exemple a les noves generaciones de dones comunicadores.

 De Montserrat Domínguez el jurat n’ha destacat la seva excel.lent  tasca informativa al front desprograma setmana “A Vivir que son dos días” de la Cadena SER. Introdueix temes de gènere amb freqüència i, en especial, perquè els posa al servei dels col.lectius de  dones  i institucions d’igualtat que li demanen.montse_dominguez   

El Jurat, fou format per Consuelo Abril, de la Comisión para la Investigación de los Malos Tratos a Mujeres, Ángeles Álvarez, de la Fundación Mujeres, Mercedes Hernández,de Mujeres de Guatemala, Justa Montero, de l’Asociación Mujeres Juristas Themis, Guilis Tamayo de Aministia Internacional, Rosa Mª Fernández ,de la Coordinadora Española per al Lobby Europeu de Mujeres (Celem), Cristina Pérez Fraga, Presidenta d’AMECO, Lucía Ruiz de “Nosotras en el mundo”  de Ràdio Vallekas i per Marta Ortiz, com a Secretària del Jurat.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

L’estiu ja era nostre*

OPINIÓ Perquè jo, cos divergent, ja sentia molt meu l’estiu abans que me’l concedissin.

...

Barcelona: CONFERÈNCIA Primaveres arendtianes: Claudia Hilb / La Independent / Notícies gènere

Claudia Hilb (Universidad de Buenos Aires) impartirà la conferència titulada “‘Por eso, Sr. Eichmann, debe...

Barcelona: debat amb Anna Gabriel i Sabaté “La pràctica del tres voltes rebel” / La Independent / Notícies gènere

Feministes per la Independència organitzen un debat amb Anna Gabriel i Sabaté amb el títol:...