Musicas sensibles1

Compartir

Barcelona: Música sensible i solidària a favor de Fundació SURT / La Independent / Notícies Gènere

El festival Músiques Sensibles 2018 arrenca el mes de novembre al Petit Palau amb quatre grans propostes repartides en dos concerts dobles i a més combina cultura i solidaritat, destinant el 10% de la recaptació dels concerts a diferents organitzacions sense ànim de lucre que treballen en diversos camps de l’acció social. El concert del dia 9 de novembre els fons seran destinats a Fundació Surt i anirà a càrrec de Carmen Boza + Intana.

 

 Musicas sensibles2

Les artistes tocaran al Petit Palau on Intana obrirà la nit de divendres i ho farà tancant la gira de presentació del seu primer treball discogràfic Intana. Un disc captivador de pop acústic lluent i íntim, amb tocs de folk: la banda sonora per a matins de paisatges agrests i camins polsegosos, capvespres daurats o nits que esdevenen matinades intenses. Arribaran al festival Músiques Sensibles després d’haver presentat el disc al Mercat de Música Viva de Vic del 2017 i tocat al Primavera Sound, Vida Festival, Primavera Club, Vespres de la UB, Artlab de la Pedrera i Minipop, entre molts d’altres.

Carmen Boza presentarà els temes del seu segon treball discogràfic Caja Negra. Amb aquest treball pren el comandament de la producció i arranjaments. Un àlbum ple de melodies enganxoses que donen suport a textos foscos i introspectius, on l’oient atent és testimoni del trànsit de l’artista per les complexitats de la vida moderna. La Caja Negra és el seu treball més personal i arriba sota la més absoluta independència. La seva trajectòria, la situa, com una de les propostes musicals més interessants i amb més projecció dels últims anys.

Fundació Surt és una entitat d’acció social, fundada l’any 1993, que treballa per fer efectius els drets econòmics, socials i culturals de les dones i per eradicar les discriminacions per raó de gènere. Son una organització de dones compromeses amb els valors d’equitat de gènere, inclusió, solidaritat i transformació social, amb una gestió transparent, professional i socialment eficient, i per tant treballen per assolir una societat amb equitat efectiva per a les dones.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Drina Ergueta

Drina Ergueta

Periodista y antropóloga. Comunicación y feminismo son sus temas predilectos desde hace más de una década. Articulista en medios bolivianos y portales feministas de España/México.

També et pot interessar