Dimarts 30 abril 2024

Dimarts 30 abril 2024

Conferència IAFFE 2012 a Barcelona

Barcelona serà la ciutat que acollirà el 2012 la conferència anual de l’Associació Internacional d’Economistes Feministes (IAFFE) . Serà al juny, del 27 al 29 a la Facultat de Geografia i Història de la UB.

En aquesta edició, amb el títol de “Benestar social per al segle XXI: Teixint aliances des de l’economia feminista”, es pretén promoure la discussió sobre els efectes de la crisi global actual ia les polítiques, accions i aliances des de la perspectiva de l’economia feminista. El termini per presentar propostes de comunicacions i panells de debat està obert fins l’1 de febrer.

Molt especialment s’anima, en aquesta ocasió, a organitzar sessions i presentar ponències que analitzin els múltiples aspectes de la crisi i les respostes feministes als desafiaments que enfrontem en el món actual.

Les propostes es presentaran a través del lloc web de Iaffa i podran incloure tant presentacions individuals com panells de discussió. Cada participant podrà presentar com a màxim una ponència i un panell de discussió.

Addicionalment, s’acceptaran ponències en coautoria sempre que sigui presentada a la Conferència per la persona coautora. Les propostes hauran de ser enviades en anglès. Hi ha una guia per a la presentació de propostes, que es pot descarregar en aquest enllaç del web de Iaffa.

 Les acceptacions seran anunciades a principis de març.

Llegiu més IAFFE Conferència 2012

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Méxic publica al Diari Oficial: Protocol contra la fustigació i assetjament sexual

   Garantir una vida lliure de violència per a les dones en el servei públic...

fabiola_llanos

Sexe – església – avortament – SEXE – PP(j)oder

  OPINIÓ Si ja és difícil començar cada dia amb energia (més enllà de la...

DonesxDones: LES DONES A LES TAULES DE NEGOCIACIÓ: PER UNA PAU QUE SIGUI LA NOSTRA

13 de febrer a les 7 de la tarda a la plaça Sant Jaume vigília...