Saturday 13 July 2024

Saturday 13 July 2024

Conferència IAFFE 2012 a Barcelona

Barcelona serà la ciutat que acollirà el 2012 la conferència anual de l’Associació Internacional d’Economistes Feministes (IAFFE) . Serà al juny, del 27 al 29 a la Facultat de Geografia i Història de la UB.

En aquesta edició, amb el títol de “Benestar social per al segle XXI: Teixint aliances des de l’economia feminista”, es pretén promoure la discussió sobre els efectes de la crisi global actual ia les polítiques, accions i aliances des de la perspectiva de l’economia feminista. El termini per presentar propostes de comunicacions i panells de debat està obert fins l’1 de febrer.

Molt especialment s’anima, en aquesta ocasió, a organitzar sessions i presentar ponències que analitzin els múltiples aspectes de la crisi i les respostes feministes als desafiaments que enfrontem en el món actual.

Les propostes es presentaran a través del lloc web de Iaffa i podran incloure tant presentacions individuals com panells de discussió. Cada participant podrà presentar com a màxim una ponència i un panell de discussió.

Addicionalment, s’acceptaran ponències en coautoria sempre que sigui presentada a la Conferència per la persona coautora. Les propostes hauran de ser enviades en anglès. Hi ha una guia per a la presentació de propostes, que es pot descarregar en aquest enllaç del web de Iaffa.

 Les acceptacions seran anunciades a principis de març.

Llegiu més IAFFE Conferència 2012

Compartir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Picture of Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Qui dia passa, confinament empeny

OPINIÓ “La ociosidad, cuando no se interpreta como descanso, como distracción, es sufrimiento, castigo...

IV Trobada amb Dones que transformen el Món

Foto: arxiu Amecopress “Mai tinc por quan dic la veritat, no tinc por de...

“Bella homilia” del bisbe de Còrdova

Milions de persones, tant dins com fora de la península han seguit el cas de...