Dijous 30 maig 2024

Dijous 30 maig 2024

Conferència IAFFE 2012 a Barcelona

Barcelona serà la ciutat que acollirà el 2012 la conferència anual de l’Associació Internacional d’Economistes Feministes (IAFFE) . Serà al juny, del 27 al 29 a la Facultat de Geografia i Història de la UB.

En aquesta edició, amb el títol de “Benestar social per al segle XXI: Teixint aliances des de l’economia feminista”, es pretén promoure la discussió sobre els efectes de la crisi global actual ia les polítiques, accions i aliances des de la perspectiva de l’economia feminista. El termini per presentar propostes de comunicacions i panells de debat està obert fins l’1 de febrer.

Molt especialment s’anima, en aquesta ocasió, a organitzar sessions i presentar ponències que analitzin els múltiples aspectes de la crisi i les respostes feministes als desafiaments que enfrontem en el món actual.

Les propostes es presentaran a través del lloc web de Iaffa i podran incloure tant presentacions individuals com panells de discussió. Cada participant podrà presentar com a màxim una ponència i un panell de discussió.

Addicionalment, s’acceptaran ponències en coautoria sempre que sigui presentada a la Conferència per la persona coautora. Les propostes hauran de ser enviades en anglès. Hi ha una guia per a la presentació de propostes, que es pot descarregar en aquest enllaç del web de Iaffa.

 Les acceptacions seran anunciades a principis de març.

Llegiu més IAFFE Conferència 2012

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Picture of Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

IV Jornades Marçalianes “i en el foc nou d’una altra llengua”

Aquestes Jornades se celebren cada dos anys centrant-se en un aspecte de l’obra de Maria-Mercè...

Barcelona: Diàlegs creuats a la Fundació Felícia Fuster / La Independent / Notícies gènere

S’ha inaugurat l’exposició ‘En diàleg’, amb l’obra de dues artistes Felícia Fuster i Mercè Mòdol....

2012, un any d’esforços. 2013, major compromís de La Independent

EDITORIAL 2012 ens ha deixat amb un nou govern que repeteix, que té un nou...