17530507-1629906310531-c16d68f9efc9f

Compartir

10 anys de Diario Digital Femenino

El 4 de Maig de 2012, es va posar en moviment el somni que Lenny Cáceres, va compartir al costat de Marcelo Colazo, una idea que des de feia temps tenia en ment: crear un mitjà de comunicació específic referent a qüestions de gènere. 

 I que a més servís d’epicentre a l’hora de crear i difondre comunicació amb Visió de Gènere, sempre amb l’objectiu d’incidir en els canvis necessaris per a una igualtat plena de les periodistes i comunicadores.

S’afegeix a aquesta idea una Biblioteca Virtual amb llibres, informes, guies, investigacions i tesis, de consulta permanent. Tot el material és de descàrrega gratuïta i sense registre. Un arxiu important que s’ha anat difonent des del Diario Digital Femení, a totes les Periodistes de la Xarxa Internacional.

“S’hi van anar sumant més professionals a aquest projecte: Sofia Perez Leguizamon i Lisandro Moreno. Anys després, més columnistes, també una locutora, Marina Colado, per oferir també àudios de les notes difoses i, amb ella, va arribar la publicació del podcast #BitácoraFeminista. La tècnica a càrrec de Nicolás Catalán Colado, disseny gràfic i Xarxes a càrrec de Araceli Peralta. Es difonen a Anchor, Spotify i YouTube; per  Pablo Moreno.”

Columnistes

A DGF escriuen com a columnistes María Inés Alvarado, Diego Ortiz, Erica Pérez, Moira Goldenhörn i Lenny Cáceres. També s’hi poden trobar produccions dEmiliano Samar i Alejandra BenagliaDiego Ortiz – Violència Familiar, Moira Goldenhörn – Gènere i Drets Humans, Erica Pérez – Comentaris,jurídics, Emiliano Samar –Diversitat, Alejandra Benaglia – Dones Sindicalistes.

Seccions

Gènere i educació sexual integral; violència de gènere, familia i el dret de les famílies; Comunicar drets amb perspectiva de gènere a la UNLP (CALP, ADULP) i la formació en Llei Micaela; Capacitació en la temàtica de gènere i violència contra les dones; Drets humans sobre temàtiques d’hàbitat, gènere, cultura, educació, seguretat ciutadana, accés a justícia i desenvolupament local; Cultura i diversitat Sexual.

Els responsables de les diferents seccions son; Diego Ortiz–Violència Familiar, Moira Goldenhörn–Gènere i Drets Humans, Erica Pérez–Comentaris jurídics, Emiliano Samar-Diversitat; Alejandra Benaglia–Dones Sindicalistes

Des de la Independent la nostra felicitació per la bona feina feta durant tants anys. També el nostre agraïment per haver pogut compartir sabers, notícies i informació. Gràcies companyes!

Xarxes

Twitter: https://twitter.com/DiarioFemenino1

Instagram: https://www.instagram.com/diariodigitalfemenino_/
Facebook: https://www.facebook.com/DiarioDigitalFemenino

 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amada Santos

Amada Santos

Fotoperiodista i Socióloga. Activista Feminista, Defensora DDHH i Cooperant. Presidenta de la XIDPIC.Cat. Co-coordinadora i Editora de La Independent. Coordinadora Internacional a la RIPVG

També et pot interessar