Dissabte 25 març 2023

Dissabte 25 març 2023

Subvencions 2012 Departament de Benestar Social i Família per a entitats

S’ha publicat la Resolució  BSF/518/2012, de 20 de març per la qual s’obre la convocatòria de subvencions del Departament de Benestar Social i Família per a entitats en l’exercici 2012.  

Aquesta convocatòria inclou subvencions a entitats per a la realització de programes i activitats d’integració social de persones estrangeres immigrades i catalanes retornades. Es poden presentar projectes en tres àmbits d’actuació: A) programes d’acollida (formació en competències lingüístiques bàsiques en llengua catalana, informació i formació sobre l’entorn social i laboral, i acollida i inclusió residencial per a persones en situació de vulnerabilitat social); B) programes de promoció d’igualtat d’oportunitats (programes de formació per a la inserció laboral, i de millora de la capacitat individual); i C) programes d’integració (programes de foment de la participació a activitats culturals i de lleure, de foment de la convivència en els espais públics; de gestió de la pluralitat lingüística, cultural i religiosa; i de sensibilització de la població sobre el fet migratori). 

El termini de presentació de sol·licituds comença el dia 24 de març i acaba el 12 d’abril, ambdós inclusiu.

Per a més informació es pot consultar el web de l’Oficina Virtual de Tràmits:

http://www20.gencat.cat/portal/site/OVT

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

També et pot interessar