Dilluns 20 març 2023

Dilluns 20 març 2023

Compartir

Sectorial de dones de l’ANC: Suport a Carme Forcadell, presidenta del Parlament de Catalunya

11 de setembre de 2016. Sectorial de dones de l’ANC


La sectorial de dones de l’ANC, l’Assemblea Nacional de Catalunya, donem el suport explícit i contundent a Carme Forcadell, presidenta del Parlament de Catalunya, per la seva tasca diària i sense defallença facilitant i impulsant les gestions necessàries perquè el procés constituent tiri
endavant, amb l’objectiu d’aconseguir la república catalana.

Agraïm el lideratge d’una dona valenta, Carme Forcadell, que ens representa a moltes, i que no té por de fer feina i d’encarar-se amb fermesa a tot allò que vulgui aturar la lliure expressió de les persones, especialment al Parlament, el lloc on –com explica ella mateixa– els i les representants dels ciutadans i les ciutadanes han de parlar necessàriament dels aspectes que afecten i interessen al país.

En aquests moments insubstituïbles, la presidenta ha obeït el mandat del Parlament i ha estat conseqüent i respectuosa, doncs, amb allò que li demana i li exigeix el poble de Catalunya. No es pot inhabilitar ningú del càrrec per haver afavorit un debat. No s’entendria ni respondria a cap idea
democràtica.

Les dones d’aquest país, amb dones com Carme Forcadell al costat, tenim tota la força i l’empenta per construir la república catalana que generi un futur esperançador, lliure i igualitari.

Fem i farem el que calgui per ARRIBAR A LA INDEPENDÈNCIA i per defensar-nos dels embats dels que ens volen amorrats i no pas lliures.

Gràcies, Carme. No dubtis que estem amb tu.

No volem tancar aquest suport a la Carme Forcadell, en un dia com avui, sense recordar la companya Muriel Casals, dona defensora activa a favor de la independència, que aquest dijous, dia 8, ha rebut a títol pòstum la Medalla d’Or de la Generalitat de Catalunya. Gràcies, Muriel.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

També et pot interessar