rotllana joves DIBA

Sant Quirze del Vallés: La Diputació analitza en unes jornades com millorar la comunicació amb el jovent / La Independent / Notícies gènere

Aquesta jornada porta per títol “Comunicació efectiva amb joves. Propostes i estratègies” Per això s’han convocat uns panels per debatre sobre com generar espais comuns entre els serveis locals de la joventut, els instituts i les i els professionals que treballen amb joves.

 

rotllana joves @diba

 

La 36a. Jornada de polítiques locals de joventut de la Diputació està oberta a professionals de la joventut i la comunicació de les administracions locals, a altres professionals de la joventut i a joves que treballen amb entitats juvenils.

Hi intervindrà Elisabeth Oliveras, l’alcaldessa de Sant Quirze del Vallès, la directora general de Joventut de la Generalitat, Norma Pujol i el diputat d’Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona, Antoni Garcia Acero.

La directora i conductora del programa Popap de Catalunya Ràdio, Mariola Dinarès, parlarà sobre “La comunicació amb les i els joves: de les relacions personals al fòrum de les xarxes” que donarà lloc a una taula rodona amb joves de Berga, Igualada, Sant Quirze del Vallès i Vic.

A la tarda hi haurà diversos tallers destinats a empoderar a les i als joves a través de la comunicació amb cinc tallers simultanis. La Diputació ofereix una sèrie de recursos audiovisuals, documentals i referències útils pels joves. Dos d’aquests tallers tindran com a objectiu la igualtat. Un de sensibilització en la lluita contra la violència de gènere.  Als nois a identificar actituds masclistes i a les noies a identificar les situacions d’assetjament especialment en la xarxa. L’altre a introduir en els pressupostos locals la perspectiva de gènere per visibilitzar l’impacte que aquests pressupostos tenen en homes i dones. Eliminar estereotips, actituds i obstacles que dificulten a les dones i als col·lectius LGTBI a accedir a professions i llocs de treball en igualtat de condicions.

Hi haurà  també una exposició. La cloenda anirà a càrrec dels alumnes del Conservatori de Dansa de l’Institut del Teatre.

Més informació@joventutdiba  #36jornadaPPLLJ

Inscripcions


 

 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Teresa Carreras

Teresa Carreras

Periodista, activista i feminista. Secretaria de la XIDPIC.CAT-XIPVG. Coordinadora de GAMAG Europa, expresidenta APEC. Corresponsal setmanari El SIGLO, Ha treballat a RTVE.

També et pot interessar